Verhuur

Wenst u uw eigendom te verhuren? Graag staan wij u hierin bij.

Maakt u zich ook zorgen over het vinden van de juiste kandidaat-huurder? U wil een huurder die correct betaald en uw eigendom proper achterlaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij dragen kwaliteit zeer hoog in het vaandel, dit samen met een gedreven personaliteit bekomen wij de beste resultaten.

Wat mag u van ons verwachten?

Advies: Wij verlenen u volledig en correct advies aangaande de verhuur van uw eigendom en de presentatie tijdens bezoeken.

Marketing: Wij plaatsen uw advertentie op een aantrekkelijke manier op websites die de beste huurders kan aanleveren!

Administratief: Wij brengen de verplichte attesten bij een verhuring in orde en garanderen een volledige administratieve afhandeling.

Commercieel: Wij begeleiden iedere bezoeker tijdens de rondleiding aan de woning en volgen nadien correct en vlot op.

Juridisch: Wij maken op voorhand de huurovereenkomst klaar dewelke u rustig kan nakijken en eventuele toevoegingen kan doen. (vb: geen huisdieren, niet schilderen, …)

Persoonlijk: Bij de opstart krijgt u 1 contactpersoon dewelke steeds zal klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Zo kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen, dewelke de beste resultaten zal behalen.

Opvolging: Iedere bezoeker krijgt van ons de nodige opvolging. Zodat wij u te allen tijde een correcte feedback kunnen verstrekken.

Screening: Wij volgen een strikte procedure voor het aanleveren van kandidaat-huurders. Wij zijn pas tevreden tot wij de perfecte kandidate voor uw eigendom gevonden hebben! U kiest als eigenaar uw huurder, wij staan u bij in deze beslissing.

Beroepserkenning: Wij werken enkel met BIV erkende vastgoedmakelaars.

After rent: Ook na de verhuring van uw eigendom blijven wij ter beschikking voor eventuele vragen.

Heeft u nog twijfels? Maak dan meteen een afspraak met ons kantoor. Dit kan eenvoudig via ons nummer 03 648 48 48 of via immo@patribel.be. U kan ook steeds gebruikmaken van de contactfiche op onze website.