Verkoop

Wenst u uw eigendom te verkopen? Graag staan wij u hierin bij.

Een vlotte verkoop zonder zorgen? Dan bent u bij Patribel Vastgoed aan het goede adres! Wij dragen kwaliteit zeer hoog in het vaandel, dit samen met een gedreven personaliteit bekomen wij de beste resultaten.

Wat mag u van ons verwachten?

Advies: Wij verlenen u volledig en correct advies aangaande de verkoop van uw woning en de presentatie tijdens bezoeken.

Marketing: Wij plaatsen uw advertentie op een aantrekkelijke manier op websites die verkoopkansen opleveren!

Administratief: Wij brengen de verplichte attesten bij een verkoop in orde en garanderen een volledige administratieve afhandeling.

Commercieel: Wij begeleiden iedere bezoeker tijdens de rondleiding aan de woning en volgen nadien correct en vlot op.

Juridisch: Samen met uw notaris wordt de verkoopovereenkomst klaargemaakt, zodat u zonder zorgen kan verkopen.

Persoonlijk: Bij de opstart krijgt u 1 contactpersoon dewelke steeds zal klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Zo kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen, dewelke de beste resultaten zal behalen.

Opvolging: Iedere bezoeker krijgt van ons de nodige opvolging. Zodat wij u te allen tijde een correcte feedback kunnen verstrekken.

Beroepserkenning: Wij werken enkel met BIV erkende vastgoedmakelaars.

After sales: Ook na de verkoop van uw eigendom blijven wij ter beschikking voor eventuele vragen.

Heeft u nog twijfels? Maak dan meteen een afspraak met ons kantoor. Dit kan eenvoudig via ons nummer 03 648 48 48 of via immo@patribel.be. U kan ook steeds gebruikmaken van de contactfiche op onze website.