Nieuwe gebouwen in ons beheer

Woningen en appartementen in de regio van Antwerpen

ANTWERPEN

ANTWERPEN

AARTSELAAR

DEURNE

Vraag een offerte aan

PATRIBEL VASTGOED HEET U VAN HARTE WELKOM

Patribel Vastgoed kan tellen op een jarenlange ervaring als professioneel beheerder van residentieel en industrieel vastgoed, waardoor we u een optimale dienstverlening kunnen aanbieden die garant staat voor kwaliteit en integriteit. De verregaande specialisering én constante bijscholing van onze medewerkers zorgt ervoor dat uw residentie in goede handen is. Onze persoonlijke betrokkenheid is onze grootste troef!

Voor het beheer van onze residenties houden we een sterke structuur aan, zowel op administratief, financieel als technisch vlak. Dat is een unicum in het hedendaagse syndicuslandschap.

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van ons cliënteel om de verkoop en/of verhuur van hun eigendom in goede banen te leiden, werd met oog voor zorg en kwaliteit een afdeling Verkoop & Verhuur in het leven geroepen. Zo kunnen we ons cliënteel ten dienste staan met een totaalservice die kadert binnen een dynamische aanpak.

Door de jarenlange specialisatie in het professioneel beheer van vastgoed en in het specifiek geval het beheer van gebouwen in mede-eigendom, beschikt Patribel Vastgoed over alle knowhow om de verkoop en/of de verhuur van uw woning in optimale omstandigheden te realiseren waar zowel (ver)koper als (ver)huurder accuraat worden geïnformeerd.

Steeds tot uw dienst!